OVER ONS

We zijn begonnen in 2016 en zorgen ervoor dat fietsenwinkels in de Benelux unieke en onderscheidende producten aangeboden krijgen. En we blijven op zoek naar dit soort producten om winkels, maar ook de consument te blijven verrassen. Tezamen met onze flexibele instelling en high service, zorgen wij voor een glimlach en duimpje omhoog!

Onze werkwijze is uniek en old school. Op pad langs de fietsspeciaalzaken met een koffer vol producten. Mensen zijn nieuwsgierig en willen graag weten wat er in die koffer zit. Als je de producten kan zien, voelen en testen heb je er een goed beeld bij.

Onze focus ligt op winkels met sportieve fietsen in het assortiment, zoals racefietsen en mountainbikes. Maar ook bieden wij producten aan die geschikt zijn voor stadfietsen of E-bikes.

GARA 20210705 - Portretten Breda - Eric (02 of 06) - 7928

"Wij willen er voor zorgen dat fietsen fun blijft en dat gaat het beste met een fiets in optimale conditie, waar je weinig naar om hoeft te kijken!"

Erik Gruyters

Erik Gruyters
Co-Owner

Onze aanpak loont. Met de koffer langs de winkels om onze producten te laten zien en voelen. Mensen zijn hier gevoelig voor en kiezen ter plekke wat ze willen hebben.

Floris van Miert

Floris van Miert
Co-Owner

Met BusyBee willen wij ons onderscheiden in de markt, door onze producten, maar zeker ook onze service.

Bram Moll

Bram Moll
Business Development Manager.

Bij BusyBee krijg je de vrijheid om jezelf te kunnen profileren. Zo voegen wij waarde toe aan onze klanten.

Aad Dekkers

Aad Dekkers
Project Manager Marketing

Ik ondersteun BusyBee op het gebied van Marketing en Social Media en houdt de nieuwste trends in de gaten om hier op in te spelen.

Nog geen producten in je winkelmand.