Bike 2 Insure fietsverzekering

De verzekering voor racefiets of mountainbike

Maar ook voor cyclecross, gravelbikes, baan- of strandfiets, tijdritfiets, tour en BMX

Verzekerd tegen diefstal met een Safeman slot!

Safeman rood-wit-blauw

Waarom kies je voor Bike 2 Insure fietsverzekeringen?

  • Schade aan je racefiets: met Bike2Insure heb je een All-Risk racefietsverzekering. Je racefiets is verzekerd voor schade ontstaan door een ongeval tijdens trainingen, cyclo’s, toertochten, wedstrijden voor niet-licentiehouders, opslag en transport. Bike2Insure verzekert racefietsen met een aanschafwaarde van € 1.000,- tot maximaal € 7.500,-. Bij een nieuwe fiets is de fiets 12 maanden voor de nieuwwaarde verzekerd. Na 1 jaar is de afschrijving van de waarde van de fiets 1% per maand.
  • Diefstal van je racefiets: aanvullend is een diefstalverzekering af te sluiten. Met gebruik van het Safeman slot kun je je verzekeren tegen diefstal. Uniek!
  • Met de racefiets op vakantie: doe jij bijvoorbeeld mee aan de Marmotte of ga je op fietsvakantie, dan weet jij dat je fiets goed is verzekerd en kun je onbezorgd genieten van de prachtige omgeving waar jij fiets.
  • Je racefiets op een fietsendrager: bij Bike2Insure is je fiets verzekerd wanneer je hem vervoert op de trekhaak of op een imperiaal op je auto.
  • Je carbon racefiets: Licht en sterk, maar toch kan het frame kapot. Als dat zo is, dan repareren wij het.
  • Expert: Bike2Insure werkt zonder expert. Onze expert is de fietsspeciaalzaak. Zodra jij de schade hebt gemeld bij de verzekeraar stuurt hij de fietsenwinkel een bericht dat jij schade hebt en dat je er aan komt om de fiets te laten repareren.

Of je nu op een racefiets, mountainbike of tijdritfiets rijdt, schade aan je fiets is altijd gedoe en kost vaak meer dan je verwacht. Wil je daarover geen zorgen? Dan heb jij een Bike2Insure.

Met de fietsverzekeringen van Bike2Insure ben je verzekerd voor schade én diefstal tijdens je doordeweekse training of in het weekend met je fietsploeg. Maar ook tijdens toertochten, cyclo’s en wedstrijden voor niet-licentiehouders. Zorg dat je de juiste dekking hebt als je op je fiets stapt. Een fietsverzekering afsluiten kan al voor € 3,95 per maand.

We willen dat je als fietser zorgeloos kan genieten van je fiets. En als het toch even tegenzit, in geval van schade of diefstal, lossen we dit direct en eenvoudig voor je op.

Voor meer informatie ga je naar de website van Bike 2 Insure:
https://www.bike2insure.nl

Nog geen producten in je winkelmand.